Over ons

Bij Cab-in is alleen het beste goed genoeg. We houden van een open en eerlijke samenwerking. Jouw truck mooi maken, dat doen we samen! En tegen goede prijzen en aannemelijke levertijden. Niets is standaard, want jij wilt geen standaardwerk. Jij wilt een mooi truckinterieur waar je mee voor de dag kunt komen. En dezelfde liefde als jij hebt voor je truck, hebben wij voor ons vak: van jouw truck een pronkstuk maken.

 ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Cab-in spots!

Ben jij al op de hoogte van deze unieke spots van Cab-in? Ze geven de kleuren rood en warm-wit in één unit! Dat is echter niet het enige dat deze spots uniek maakt: door de zwarte kleur en verschillende frame keuze zijn ze namelijk ook nog onopvallend in het interieur van je truck. De spots zijn door onszelf ontworpen en gemaakt. Dat maakt deze spots een origineel product van Cab-in. Wil jij deze spots ook in je interieur? Dat kan! Neem dan contact met ons op zodat we samen even de mogelijkheden kunnen bespreken. Je kunt ons ook op social media bereiken via Facebook en Instagram.

    

Bekijk hier de Scania van Evert van Ooijen die we al voorzien hebben van de Cab-in spots. 

  

‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Viking bekledingsmateriaal! 

Bij Cab-in.nl hebben we iets aparts! Het heet VIKING en mag wel gezien worden als de nieuwste trend op het gebied van truckinterieur. We onderscheiden ons graag in deze geweldige markt. En kies je voor jouw truck voor dit geweldige nieuwe bekledingsmateriaal, dan kun je met recht zeggen dat je iets aparts hebt!

 

Het heeft een beetje een doorleefde look. En als je de uitstraling zou moeten omschrijven komt het neer op geschuurd leer, warm, stoer en perfect voor het old-skool interieur. We hebben een aantal speciale kleuren geselecteerd die exclusief te verkrijgen zijn bij Cab-in.nl. Het is geweldig te combineren met stof en leer en of je het nu vlak wilt bekleden of gaat voor het extra luxe uiterlijk door de Chesterfield knopen: het kan allemaal!

Bekijk hier een schitterende DAF en een Scania die we al hebben voorzien van dit schitterende materiaal.

Neem contact met ons op voor meer informatie!