Over ons

Cab-in.nl gaat altijd voor Nederlands vakmanschap! Alleen het beste is goed genoeg en we houden van een open en eerlijke samenwerking. Jouw truck mooi maken – dat doen we samen. En tegen goede prijzen en aannemelijke levertijden. Niets is standaard want jij wilt geen standaardwerk. Jij wilt een mooi interieur waar je mee voor de dag kunt komen. En dezelfde liefde als jij hebt voor je truck, hebben wij voor ons vak – van jouw truck een pronkstuk maken.

Bij Cab-in.nl is veel mogelijk. Interieurdelen en stoelen bekleden, gordijnen confectioneren, verlichting monteren en al het andere maatwerk. We zijn gespecialiseerd in het meest uiteenlopende stoffeerwerk. Vlak bekleed of geknoopt en dat voorzien van een comfort onderlaag voor extra luxe. En natuurlijk ook het prachtwerk: gecapitonneerd/Chesterfield.

We werken met tal van materialen. Stof, kunstleder (Skaï) en uiteraard ook leder. Dit kan in enorm veel verschillende kleuren en combinatiemogelijkheden. We onderscheiden ons graag in deze geweldige markt. Daarom maken wij ook bijzonder spul waarmee je écht iets speciaals hebt, bijvoorbeeld de Cab-in.nl spots en VIKING bekleding. Deze nieuwe trends op het gebied van truckinterieurs zijn dan ook exclusief bij ons verkrijgbaar.

Ben je nieuwsgierig naar wat Cab-in.nl met jouw truck kan? Kijk gerust even rond op onze site of informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen.

 ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

‏‏‎ ‎‏

Neem contact met ons op voor meer informatie!