Over ons

Bij Cab-in gaan we voor Nederlands vakmanschap. Alleen het beste is goed genoeg. We houden van een open en eerlijke samenwerking. Jouw truck mooi maken, dat doen we samen! En tegen goede prijzen en aannemelijke levertijden. Niets is standaard, want jij wilt geen standaardwerk. Jij wilt een mooi truckinterieur waar je mee voor de dag kunt komen. En dezelfde liefde als jij hebt voor je truck, hebben wij voor ons vak: van jouw truck een pronkstuk maken.

 ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Cab-in spots!

Cabineverlichting is een belangrijk onderdeel van je interieur. Wij willen uniek werk leveren. Daarom hebben wij onze eigen spots ontwikkeld. De Cab-in spots zijn bijzonder want deze zijn onopvallend in je interieur en geven twee kleuren: felrood en warm-wit. 

    

Bekijk hier een Volvo die we al voorzien hebben van de Cab-in spots. 

  

‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

VIKING bekleding! 

Bij Cab-in.nl hebben we iets bijzonder! Het heet VIKING en mag wel gezien worden als de nieuwste trend op het gebied van truckinterieur. We onderscheiden ons graag in deze geweldige markt. En kies je voor jouw truck voor deze geweldige nieuwe bekleding, dan kun je met recht zeggen dat je iets speciaals hebt!

 

VIKING heeft een beetje een doorleefde look. En als je de uitstraling zou moeten omschrijven komt het neer op geschuurd leer, warm, stoer en perfect voor het old-skool interieur. We hebben een aantal speciale kleuren geselecteerd die exclusief te verkrijgen zijn bij Cab-in.nl. Het is geweldig te combineren met stof en leer en of je het nu vlak wilt bekleden of gaat voor het extra luxe uiterlijk door de Chesterfield knopen: het kan allemaal!

Bekijk hier een schitterende DAF en een Scania die we al hebben voorzien van het schitterende VIKING.

Neem contact met ons op voor meer informatie!